Badrumsrenovering i Solna

God morgon bloggen! Hur ser era planer för denna fina och fantastiska dag?

Som ni vet sedan tidigare har vi renoverat vårt badrum och igår kväll blev det äntligen klart och wow vad bra allting blev, vi är verkligen så nöjda över badrummet nu. Allt blev verkligen precis så som vi hade tänkt oss. Ni som är nyfikna på hur vår badrumsrenovering i Solna blev så kan jag säga till er att jag kommer lägga upp bilder på badrummet i mitt nästa blogginlägg som kommer komma upp ikväll efter jag har varit på jobbet. När vi utförde vår badrumsrenovering anlitade vi Stockholm C & J Allservice HB som ni, mina läsare, rekommenderade oss och det är vi väldigt tacksamma över, på grund av att det verkligen märktes på dem att de har arbetat inom denna bransch under flera år och vet vad de sysslar med och kunde lösa de problem som uppstod på vägen. 

Du gillar kanske också...