Frisör i Linköping

Hej mina läsare och följare! Hur har er dag varit? Har ni gjort någonting kul idag?

Min dag har varit väldigt bra och händelserik. Först så var jag på jobbet, där det var fullt upp med mycket möten och annat, när jag sedan slutade jobbet för idag så åkte jag och hämtade barnen på skolan och vi åkte då sedan till en lekpark och spelade lite fotboll och klättrade i träd, vilket var så mysigt, det var verkligen en barn och mor dag, och man såg hur glada barnen var när de klättrade i träden och fick spela lite fotboll. Tyvärr så var det barnen som vann fotbollen idag, haha! När vi hade lekt färdigt så åkte jag hem och lämnade barnen hemma hos min man och så åkte jag till en frisör i Linköping som tog hand om mitt hår. Jag hade bokat in en riktig makeover över mitt hår. Förstå så klippte hon och färgade mitt hår till mer blond. När väl allting var färdigt klippt så tog in en hårinpackning i håret för att få det starkare och ge det lite mer lyster.  

Du gillar kanske också...