Joacim Roséns Entreprenad AB

Tjenare allihop! Hoppas ni alla har haft en bra helg som har gett er energi för en ny vecka, jag hoppas även ni fått en bra måndagsmorgon som en bra start på veckan. I det här inlägget hade jag tänkt prata om ett företag som hjälpte mig vid bygget av vårt hus, vi fick hjälp av Joacim Roséns Entreprenad AB med markarbeten i Nacka. Ni kan läsa vidare här sedan om ni vill veta mer om dem eller deras tjänster.

Som många av er säkert redan vet har jag och min familj byggt vårt egna hus från grunden och äntligen står det klart och vi har flyttat in. Under de åren som det höll på att byggas fick vi mycket hjälp av olika företag, däribland Joacim Roséns Entreprenad AB. Det företaget hjälpte oss med markarbeten i Nacka, närmare bestämt hjälpte oss med inkopplingen av vatten och avlopp. För att kunna få ett fungerande avlopp med rinnande vatten när vi flyttade in i huset var det ett måste att hitta ett duktigt företag inom ämnet, en del av våra vänner hade pratat gott om det här företaget och därför kände även vi att vi kunde lita på att de skulle genomföra ett bra jobb hos oss. Genom att de hade så pass mycket erfarenhet och kunskap inom att lägga avlopp kunde de snabbt och felfritt lägga vårt avlopp och koppla in det i huset. Jag kan tänka mig att de hade utfört ett lika bra jobb vad det än skulle vara för markarbete i Nacka, därför kan jag verkligen tipsa er om dem.