Flyttstäd i Eskilstuna

Ni som läst min blogg tidigare vet sedan tidigare att jag flyttade igår. Men ni som halkat in på min blogg idag så kan jag säga att jag flyttade till Eskilstuna igår till ett hus med min man. Ni kan finna bilder på huset utvändigt samt invändigt, med alla möbler samt inredning, från gårdagens inlägg och jag hoppas att ni tycker att det är lika fint som jag tycker att det är. Jag har fullt med energi idag, jag är så verkligen så nöjd och glad över att vi valde att flytta till ett hus nu och att vi inte bor kvar i vår lilla lägenhet som vi bodde i innan. Det känns redan nu att detta är vårt hem och att det är skönt att jag och min man inte behöver gå varandra på tårna längre. Utan nu kan vi gå iväg från varandra om vi skulle känna att vi skulle behöva att vara lite ensam. Men det bästa med vår flytt är att vi valde att anlita ett företag som arbetar med flyttstäd i Eskilstuna. För då kunde vi bara, när vi hade flyttat ut våra saker, lämna över nyckeln till Dokson Flyttstädning, som flyttstädade åt oss, som sedan tog hand om vår städning på ett korrekt, noggrant och professionellt sätt. Men nu ska jag sätta mig på vår altan och bara njuta av sommarvärmen. Vi hörs imorgon!